Ik tijdens bijeenkomsten onder meer over tevredenheid in mijn dagelijks leven.

Mijn gedachten over mijzelf, mijn huidige situatie en anderen bepalen de mate waarin ik tevredenheid ervaar. Hoe ga ik om met mijn verlangens, verwachtingen en gevoelens van teleurstelling of angst? Naarmate mijn gedachten meer opbouwend worden en mijn geest tot rust komt, ontstaat er meer ruimte voor voldoening en ontspanning. Mijn gevoel van tevredenheid wordt minder afhankelijk van mijn omstandigheden en de mate waarin mijn wensen vervuld zijn. Mijn vermogen om mijn verlangens te leven neemt toe.

In de bijeenkomsten 'tevredenheid in mijn dagelijks leven' maken we contact met de basis van tevredenheid in onszelf. We gaan meer ontdekken over de manier waarop onvrede ontstaat en hoe we hiermee om kunnen gaan. We maken ruimte om te kunnen gaan doen wat we willen. De ingebrachte vragen en antwoorden staan centraal. We gebruiken alles wat ons inspireert om vanuit meer tevredenheid in het leven te staan.

Je kunt bijvoorbeeld deelnemen op 9 november tussen 10 en 17 uur bij Je bent nu hier in Haarlem. Of misschien op een ander moment, in jouw groep of organisatie? Voor vragen en aanmelden kun je me mailen.

Je kunt mij achteraf geven wat jij wilt.

Ik schreef over bijeenkomsten op 02-10-2019 om 10:00 uur, 11-09-2019 om 10:00 uur, 18-09-2019 om 10:00 uur, 25-09-2019 om 10:00 uur